Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Hoe kan ik jou helpen?

  meer omzet & minder kosten

  Als businesscoach/consultant ben ik je klankbord en adviseer en begeleid ik jou als zaakvoerder persoonlijk bij het nemen van moeilijke beslissingen en bij het maken van strategische keuzes, met telkens hetzelfde doel: jouw omzet verhogen en jouw kosten verminderen. Ik doe dit door je efficiëntie te verhogen en je te ondersteunen bij het nemen van concrete acties op strategisch, financieel, organisatorisch en commercieel vlak. Ik ben je rechterhand bij knopen en bij opportuniteiten.

  In Compassco zit het woord ‘kompas’. Dit is wat ik ben voor jou: een kompas naar jouw succes!

  Je maakt zelf de keuze of mijn hulp stopt bij het advies, dan wel bij de implementatie ervan. Allemaal in functie van jouw wensen, noden, capaciteiten, ressources, …

  Ik heb meer dan 25 jaar ervaring, waarvan een groot deel als zaakvoerder van een bedrijf dat ik in 15 jaar tijd uitbouwde tot een mature, gezonde, winstgevende en goed gestructureerde onderneming met een sterk merk.
  Hierin ligt mijn meerwaarde voor jou: ik heb alle groeipijnen én successen zelf meegemaakt, zodat ik als een echt klankbord op perfect dezelfde golflengte met je kan meevoelen en -praten.

  Dankzij Pieter van Compassco weet ik wat ons doel en ons professionele DNA is. Pieter is effectief het kompas geweest naar ons succes en daar kan ik hem niet genoeg voor bedanken. Ik kan hem alleen maar aanraden bij iedereen die last heeft van groeipijnen. Pieter is een fantastisch persoon met een heel warm en groot hart. Ik ben zeer dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen.

  Meer testimonials

  Dylan Fagnart-Depotte
  zaakvoerder D&S Cars BV

  Geïnteresseerd?

  Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen hoe kostenbesparend Compassco voor jouw bedrijf kan zijn, of hoe we je omzet naar een hoger niveau kunnen tillen.

  Waarom zou Pieter Uytterschaut jou kunnen helpen?

  He’s been there! Hij bouwde in 15 jaar tijd zijn vorige bedrijf uit tot een mature, gezonde, winstgevende en goed gestructureerde onderneming met een sterk merk, tot een gegeerde overnamebruid. Nu stelt hij zijn capaciteiten en ervaring ten dienste van jou en van jouw bedrijf.

  Ja, en hij begint met heel goed te 'luisteren', waardoor 'op maat' ook echt op maat is.

  Meer testimonials

  Lieve Moens
  zaakvoerder The Next Level

  Mijn professionele ervaring omschrijven na jarenlange samenwerking met Pieter laat zich misschien niet vatten in één woord, maar als ik het toch wil proberen dan zou het zijn: AF. Pieter kan putten uit een ongelooflijke ervaring waarbij hij niet over één nacht ijs gaat en steeds de brede scoop bekijkt en daar ook rekening mee blijft houden. Hij is hands-on, oplossingsgericht, doelgericht, efficiënt, to-the-point, scherp analytisch, bedachtzaam. Hij ziet inderdaad haarscherp een probleem en weet het ook aan te pakken op de meest logische wijze die uiteindelijk de oplossing biedt die nodig was. AF dus.

  Meer testimonials

  Filip Devos
  advocaat

  Lees hier meer over Pieter Uytterschaut.

  Een ondernemer moet niet wekelijks samen zitten, problemen oplossen, pinten drinken om de professionaliteit van de ander aan te voelen. Nadat we jaren geleden samen het Unizo project OVO doorlopen hebben, hadden we nog sporadisch contact. Steeds voelden we nog waar de klepel hangt. Toen Pieter me vertelde dat hij zich professioneel geheroriënteerd had, en dit het coachen en begeleiden van ondernemers geworden is, dacht ik “verdorie Pieter, wij zijn een klein jaar geleden met een coaching-bedrijf in zee gegaan. Dit had ik graag met jou gedaan”. Professioneel, gedreven, sociaal, ervaringsdeskundige, gevoelsmens, analyseren en altijd op zoek om het professionele aan het aangename te koppelen.  Zo ken ik Pieter! Het verschil maken zit soms in kleine details, het ligt soms om de hoek.  De competenties van Pieter kunnen je snel  in een verhoogde versnelling brengen!

  Meer testimonials

  Ingrid Van der Hauwaert
  zaakvoerder

  Met mijn achtergrond als boekhouder heb ik geleerd om steeds naar het verleden te kijken en daaruit conclusies te trekken. Ik liep steeds achter de feiten aan. Dit vertelt totaal niets over de toekomst. Pieter heeft ons met eenvoudige tools - een goed Business- en realistisch Financieel Plan - laten inzien hoe we minder moeten vasthouden aan het verleden en vol vertrouwen kunnen kijken naar de toekomst. Zo kunnen we weldoordachte en gefundeerde beslissingen nemen aan de hand van een paar overzichtelijke grafieken. Nadat we wat ter plaatse trappelden, zijn we nu klaar om definitief te vertrekken en zijn we zeker dat we ons doel zullen halen. Ik zou de kennis en het enthousiasme van Pieter aan iedereen aanraden om zijn/haar bedrijf verder te ontwikkelen.

  Meer testimonials

  Serge Clymans
  zaakvoerder BLTS

  Ik richtte mij tot Compassco om me te helpen bij een betere  uitbouw van mijn zaak. Pieter heeft me alle knowhow verschaft die ik nodig had en heeft me snel op een duidelijk hoger professioneel niveau gebracht. Zijn aanpak was steeds doelgericht en bracht me heel veel inzichten bij. Ik kan nu echt vooruit en ben er hem erg dankbaar voor.

  Meer testimonials

  Laurence Thiery
  zaakvoerder A.TL