Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Over Compassco

  The compass towards your success!

  Compassco staat voor COMPany ASSistance & COnsulting. Als businesscoach/consultant adviseert en begeleidt Pieter Uytterschaut ondernemers en groei-KMO’s op hun weg naar meer professionalisme en meer succes. Hij coacht persoonlijk de zaakvoerder en is zijn klankbord en zijn rechterhand bij het nemen van moeilijke beslissingen en bij het maken van strategische keuzes. Dit kan gaan over alle aspecten van het ondernemerschap:

  • strategie
  • financieel beleid
  • operationele organisatie
  • proces optimalisatie
  • business development
  • GDPR

  Hierbij staat steeds de mens achter de ondernemer centraal. Immers, alles wat een ondernemer doet, dient in functie te staan van zijn eigen persoonlijke ambitie en wensen. Dit is nl. de enige manier hoe de ondernemer – en dus ook zijn onderneming – blijvend kan groeien en bloeien.

  De persoon achter Compassco.

  Compassco geeft je tools en inzichten in de complexe zaken van het ondernemen zodat je met vertrouwen beslissingen kan nemen, nu en in de toekomst.

  Meer testimonials

  Jarno Provost
  zaakvoerder Grafical.be

  Wie met Pieter in zee gaat, zal van bij het begin opmerken dat hij al een rijk gevulde loopbaan achter zich heeft. Daarbij stond hij aan beide kanten in het werkveld, wat bijdraagt tot een ruim gezichtsveld bij problemen allerhande met de nodige aandacht voor verschillende invalshoeken. Pieter laat zich typeren door een aantal markante feiten: Gedurende de 15 jaar aan het roer van een groothandel actief in de zorgsector heeft hij heel wat vaardigheden ontwikkeld. Zowel leiderschap als teamwork, engagement en gedrevenheid, maar ook kordaatheid is hem allesbehalve vreemd. Wie zou denken dat dit enkel door pecuniaire redenen was ingegeven, heeft het duidelijk mis. Die waarden veruitwendigen zich immers eveneens in zijn privéleven, zowel vroeger als op heden. Zo was hij vele jaren actief in de jeugdbeweging, is hij nog steeds bestuurslid van enkele vzw’s en is hij voorzitter van een ouderraad. Belangeloos wel te verstaan. Uit zorg, uit sympathie. Omdat hij graag kennis verwerft, en die even graag deelt. Met zorg, met toewijding, met zin voor initiatief en zonder vooroordeel naar anderen. Oplossingsgericht en met een indrukwekkende doortastendheid. Zó ken ik Pieter. En zo zal hij zich ook binnen Compassco graag engageren ten aanzien van u.

  Meer testimonials

  Goedroen De Maeseneire
  advocaat