Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  De persoon achter Compassco

  ing. Pieter Uytterschaut

  De persoon achter Compassco

  Pieter Uytterschaut is een geboren ondernemer met bewezen managementvaardigheden op diverse terreinen. Reeds van in zijn studententijd en bij de jeugdbeweging zit het ondernemen hem in het bloed. Zijn technische opleiding (ingenieur), aangevuld met een MBA, hebben zijn professionaliteit en carrière een boost gegeven. Doorheen de jaren zetelde hij in diverse raden van bestuur en adviesorganen.

  Vanaf 2001 was Pieter 15 jaar lang zaakvoerder van zijn bedrijf dat hij in deze periode uitbouwde tot een mature, gezonde, winstgevende en gestructureerde organisatie met een sterk merk.

  De sleutelfactoren voor zijn succes rusten op 4 pijlers:

  • Doe wat je doet, direct goed. Mét passie!
  • Analytische en oplossingsgerichte hands-on aanpak (ontwikkeld tijdens zijn ingenieursstudies)
  • Een strategie waarin de klant centraal staat
  • Steeds bouwen aan lange-termijn-partnerships met alle stakeholders

  … lees verder onder de testimonials …

  Ja, en hij begint met heel goed te 'luisteren', waardoor 'op maat' ook echt op maat is.

  Meer testimonials

  Lieve Moens
  zaakvoerder The Next Level

  En tant que Responsable pour le marché belge et luxembourgeois d’un groupe industriel français, j’ai eu l’excellente opportunité de rencontrer Pieter à qui j’ai confié la distribution pour la Belgique d’une de nos gammes de production. Très vite, j’ai été séduit par son analyse du marché et son pouvoir organisationnel pour mettre en œuvre la distribution aux « justes » clients. La preuve en est, qu’endéans les 4 années qui ont suivi le lancement du produit, sa société est devenue le plus important distributeur européen par pays et ce proportionnellement au nombre d’habitants. Ce magnifique résultat a été atteint grâce à sa capacité de management dans tous les sens du terme. Ce que j’ai pu également beaucoup apprécier chez lui c’est sa droiture, son honnêteté, son empathie. Cela fait entretemps plus de 10 ans qu’on se connait. Pieter est un homme que je ne pourrai que recommander et avec qui je conserve toujours une excellente relation amicale. Pieter est plus que certainement un homme de confiance, qui de par ses connaissances dans de très nombreux domaines, ne pourra être qu’un excellent conseillé et un consultant de qualité.

  Meer testimonials

  Jean-Daniel Rainotte
  responsable Belgique & GDL

  Mijn professionele ervaring omschrijven na jarenlange samenwerking met Pieter laat zich misschien niet vatten in één woord, maar als ik het toch wil proberen dan zou het zijn: AF. Pieter kan putten uit een ongelooflijke ervaring waarbij hij niet over één nacht ijs gaat en steeds de brede scoop bekijkt en daar ook rekening mee blijft houden. Hij is hands-on, oplossingsgericht, doelgericht, efficiënt, to-the-point, scherp analytisch, bedachtzaam. Hij ziet inderdaad haarscherp een probleem en weet het ook aan te pakken op de meest logische wijze die uiteindelijk de oplossing biedt die nodig was. AF dus.

  Meer testimonials

  Filip Devos
  advocaat

  De sterkste troeven van Pieter zijn:

  • allround scoop
  • analytische en scherpe denkpatronen
  • implementatievermogen

  Door zijn sterk analytische aanpak en snel doorzicht kan hij actief strategisch meedenken, creëert hij nieuwe opportuniteiten die dikwijls groeien uit het herleggen van bestaande puzzelstukken op bekende terreinen. En dit op strategisch, financieel, commercieel en operationeel vlak. Hij kan deze nieuwe inzichten op de meest efficiënte wijze implementeren. Pieter hanteert steeds denkpatronen waarin de klant centraal staat (“what’s in it for them ?”) en gelooft heilig in de vruchten die voortvloeien uit lange termijn partnerships met alle stakeholders. En natuurlijk niet te vergeten, door samen te werken met Pieter krijg je toegang tot zijn groot en actief netwerk, dat hij graag verder voor je ontgint:

  • VOKA
  • Unizo
  • BNI (mede-oprichter BNI Hermes Ronse)
  • Start-it@KBC
  • zorgsector

  Pieter Uytterschaut is het type ondernemer dat met eigen middelen (en bijhorend risico) zijn succes opgebouwd heeft.

  Biografie van Pieter Uytterschaut.

  Ik leerde Pieter zo’n 25 jaar geleden kennen als een toegewijde en geëngageerde medewerker die niet stopte als het uurwerk het einde van de werkdag aangaf. Hij bezat steeds een grondige dossierkennis en behield een brede blik op alles wat zijn job inhield. Reeds van bij het begin van zijn professionele carrière blonk hij uit op organisatorisch en commercieel vlak. Zo onderhield hij steeds een zeer goed en productief contact met zowel klanten als leveranciers, waarbij zijn eigen professionele doelstellingen steeds prioritair bleven en bijna alle problemen omgebogen werden in opportuniteiten met commerciële meerwaarde op lange termijn. Onder zijn leiding is de industrie-afdeling zeer sterk gegroeid. Na onze vruchtbare en aangename samenwerking die bijna 10 jaar duurde, heeft Pieter zich in zijn eigen bedrijf verder kunnen ontplooien en zich bewijzen als een sterk manager, gefocust op resultaat dankzij een analytische en toch menselijke aanpak.

  Meer testimonials

  Dirk Vlerick
  bestuurder VellemanNV

  Geïnteresseerd?

  Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen hoe kostenbesparend Compassco voor jouw bedrijf kan zijn, of hoe we je omzet naar een hoger niveau kunnen tillen.