Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Missie en visie

  Compassco

  Missie & Visie

  Ondernemen is fantastisch!
  Je hebt de vrijheid om met jouw ding bezig te zijn, het geeft voldoening en je creëert welvaart voor jezelf en voor de maatschappij.
  In de praktijk blijkt dit niet altijd even gemakkelijk. Dit is normaal: jij bent immers een krak in jouw vak, met wellicht minder kennis van, ervaring en misschien zelfs affiniteit met alle verschillende aspecten die er bij komen kijken. Maar je staat er niet alleen voor!

  Ondernemen is mijn vak, mijn passie die ik al 30+ jaar ontwikkel en beleef. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou. Ik inspireer en help je graag om de vruchten van jouw passie te kunnen smaken. Ik laat je graag groeien als persoon en als leider in je bedrijf.
  Compassco krikt jouw professionaliteit op naar een hoger niveau. Compassco is een kompas naar jouw duurzaam succes.

  Ondernemende mensen zien kansen die anderen ook zien, maar niet iedereen ‘doet’ er iets mee. Ondernemers grijpen kansen, ze vertrekken vanuit hun eigen sterkte, met een positieve ingesteldheid en bouwen iets op. Wanneer ze dit doen met de 3 P’s in evenwicht (People = sociaal, Planet = ecologie, Profit = continuïteit) wordt iedereen er beter van en wordt welvaart ook welzijn. Duurzaam ondernemen creëert een betere wereld. En hier help ik graag aan mee!

   

  De persoon achter compassco.

  Dankzij Pieter van Compassco weet ik wat ons doel en ons professionele DNA is. Pieter is effectief het kompas geweest naar ons succes en daar kan ik hem niet genoeg voor bedanken. Ik kan hem alleen maar aanraden bij iedereen die last heeft van groeipijnen. Pieter is een fantastisch persoon met een heel warm en groot hart. Ik ben zeer dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen.

  Meer testimonials

  Dylan Fagnart-Depotte
  zaakvoerder D&S Cars BV

  Compassco geeft je tools en inzichten in de complexe zaken van het ondernemen zodat je met vertrouwen beslissingen kan nemen, nu en in de toekomst.

  Meer testimonials

  Jarno Provost
  zaakvoerder Grafical.be

  Wie met Pieter in zee gaat, zal van bij het begin opmerken dat hij al een rijk gevulde loopbaan achter zich heeft. Daarbij stond hij aan beide kanten in het werkveld, wat bijdraagt tot een ruim gezichtsveld bij problemen allerhande met de nodige aandacht voor verschillende invalshoeken. Pieter laat zich typeren door een aantal markante feiten: Gedurende de 15 jaar aan het roer van een groothandel actief in de zorgsector heeft hij heel wat vaardigheden ontwikkeld. Zowel leiderschap als teamwork, engagement en gedrevenheid, maar ook kordaatheid is hem allesbehalve vreemd. Wie zou denken dat dit enkel door pecuniaire redenen was ingegeven, heeft het duidelijk mis. Die waarden veruitwendigen zich immers eveneens in zijn privéleven, zowel vroeger als op heden. Zo was hij vele jaren actief in de jeugdbeweging, is hij nog steeds bestuurslid van enkele vzw’s en is hij voorzitter van een ouderraad. Belangeloos wel te verstaan. Uit zorg, uit sympathie. Omdat hij graag kennis verwerft, en die even graag deelt. Met zorg, met toewijding, met zin voor initiatief en zonder vooroordeel naar anderen. Oplossingsgericht en met een indrukwekkende doortastendheid. Zó ken ik Pieter. En zo zal hij zich ook binnen Compassco graag engageren ten aanzien van u.

  Meer testimonials

  Goedroen De Maeseneire
  advocaat