Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Missie en visie

  Compassco

  Missie

  Ondernemen is fantastisch! Het geeft voldoening, je kan er je ding in kwijt en je creëert welvaart voor jezelf en voor de maatschappij.
  Vandaag de dag bereik je de hele wereld via je (thuis)kantoor. Het wordt voor iedereen gemakkelijker om iets op te starten, waardoor je extra uitgedaagd wordt om je van je concurrenten te onderscheiden. Hierdoor ontstaat een dynamiek, waarin diegene die zich het best kan aanpassen, overleeft. Dit inspelen op steeds snellere verandering vergt veel van de ondernemer. Maar niemand zegt dat hij/zij het alleen moet doen!
  Compassco wil graag professionaliteit, ervaring en expertise binnen brengen bij andere ondernemingen. Steeds vertrekkend vanuit de ondernemer. Immers, zonder ondernemer is er geen onderneming.

  Visie

  Compassco wil haar klanten laten genieten van meer dan 25 jaar ervaring en expertise in het ondernemen. In het bijzonder op volgende terreinen: strategie; financieel management;  (operationele) organisatie & optimalisatie; business development en GDPR.
  Hiervoor wil Compassco:

  • haar klanten bijstaan, betrokken, al was het voor zichzelf.
  • Steeds vertrekken vanuit de wensen/ambitie van de ondernemer/zaakvoerder
  • Zeer oplossingsgericht, praktische, hands-on, to-the-point en no-nonsense advies geven
  • Maximaal voldoen aan de verwachtingen van haar klanten
  • Zelf een aantrekkelijke onderneming zijn, voor alle stakeholders
  • Haar marktwaarde optimaliseren om deze doelstellingen blijvend te kunnen bestendigen

   

   

  Compassco geeft je tools en inzichten in de complexe zaken van het ondernemen zodat je met vertrouwen beslissingen kan nemen, nu en in de toekomst.

  Meer testimonials

  Jarno Provost
  zaakvoerder Grafical.be

  Wie met Pieter in zee gaat, zal van bij het begin opmerken dat hij al een rijk gevulde loopbaan achter zich heeft. Daarbij stond hij aan beide kanten in het werkveld, wat bijdraagt tot een ruim gezichtsveld bij problemen allerhande met de nodige aandacht voor verschillende invalshoeken. Pieter laat zich typeren door een aantal markante feiten: Gedurende de 15 jaar aan het roer van een groothandel actief in de zorgsector heeft hij heel wat vaardigheden ontwikkeld. Zowel leiderschap als teamwork, engagement en gedrevenheid, maar ook kordaatheid is hem allesbehalve vreemd. Wie zou denken dat dit enkel door pecuniaire redenen was ingegeven, heeft het duidelijk mis. Die waarden veruitwendigen zich immers eveneens in zijn privéleven, zowel vroeger als op heden. Zo was hij vele jaren actief in de jeugdbeweging, is hij nog steeds bestuurslid van enkele vzw’s en is hij voorzitter van een ouderraad. Belangeloos wel te verstaan. Uit zorg, uit sympathie. Omdat hij graag kennis verwerft, en die even graag deelt. Met zorg, met toewijding, met zin voor initiatief en zonder vooroordeel naar anderen. Oplossingsgericht en met een indrukwekkende doortastendheid. Zó ken ik Pieter. En zo zal hij zich ook binnen Compassco graag engageren ten aanzien van u.

  Meer testimonials

  Goedroen De Maeseneire
  advocaat