Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Biografie

  Pieter Uytterschaut

  Biografie

  Geboren in Gent op 11 augustus 1970. Partner van Linda Celis en vader van Jonas (°2007).

  Zijn humaniora (richting WA) volgde hij in het St.-Lievenscollege in Gent.
  Hij studeerde af als industrieel ingenieur (afstudeerrichting elektronica/computertechniek) aan het KIHO in Gent (tegenwoordig Odisee) met onderscheiding in 1992, aangevuld met een MBA aan de UCL.

  Professioneel startte hij als verkoopsingenieur bij Velleman in Gavere, waar hij snel doorgroeide tot sales manager (industry division).

  In 2001 zette hij de stap naar zelfstandige en kon hij zijn tot dan opgedane kennis en ervaring inzetten en laten openbloeien om zijn bedrijf Metra uit Gentbrugge vorm en gestalte te geven. Iets wat overigens zeer aardig lukte.

  Doorheen zijn hele professionele loopbaan bleef Pieter zich vervolmaken in tal van domeinen m.b.t. de ondernemerswereld. Hij bekleedde ook diverse mandaten in verschillende verenigingen en organisaties en bouwde ijverig verder aan zijn netwerk.

  Einde 2015 verkocht hij zijn bedrijf en bleef er nog verschillende maanden actief om een vlotte overdracht te verzekeren.

  In 2016 kreeg het idee om alle in 25 jaar vergaarde kennis en ervaring ten dienste te stellen van andere ondernemers vaste vorm. Compassco was geboren.

  Lees hier het volledige curriculum vitae van Pieter Uytterschaut.

  Geïnteresseerd?

  Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen hoe kostenbesparend Compassco voor jouw bedrijf kan zijn, of hoe we je omzet naar een hoger niveau kunnen tillen.

  Ik ken Pieter als iemand die zich steeds enthousiast en vol overgave vastbijt in uitdagingen/problemen/ontwikkelingen die zich aandienen. Het is een verstandige man waar ik graag volgende typerende woorden aan koppel: creatief, inventief, inspirerend, ‘to the point’, efficiënt, constructief en betrouwbaar. Ik raad Pieter dan ook met een gerust hart aan als partner in de ontwikkeling van je dierbare ontwikkelingen of uitdagingen.

  Meer testimonials

  Isabelle De Smet
  zaakvoerder Solta