Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Blogpost: kmo-portefeuille: tot 40% subsidie

  Kmo-portefeuille

  Gepost op 28.02.2018

  De kmo-portefeuille is een maatregel van de Vlaamse overheid waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van hun onderneming verbeteren, verleend door erkende dienstverleners.

  Met enige trots kan ik aankondigen dat ik sinds kort deze erkenning gekregen heb. Hierdoor kan je als klant genieten van 40% subsidie wanneer je van mijn diensten gebruik maakt. Twee vliegen in één klap: je brengt ervaring en expertise binnen in je onderneming en de kostprijs hiervoor wordt voor een groot stuk door de overheid betaald.

  Komt jouw onderneming hiervoor in aanmerking? Wel, de kans is groot indien je een privéonderneming hebt die in Vlaanderen gevestigd is en voldoet aan de Europese definitie van kmo.

  Om subsidieerbaar te zijn, moet het gaan om advies dat jouw onderneming vooruit helpt (pijnpunten aanpakken of opportuniteit spotten), zodat je sterker staat naar de toekomst toe. De implementatie zelf van het advies kan niet gesubsidieerd worden, maar de begeleiding van de implementatie wel. Dus samengevat, bijna alles waarmee ik je kan helpen is subsidieerbaar.

  Per jaar heb je recht op max. 10.000€ subsidie, of 15.000€ als je wat groter bent. In dit laatste geval is de subsidie beperkt tot 30%.
  Wil je meer te weten komen over de kmo portefeuille, klik dan hier, of contacteer me. Ik help je graag verder.

  De overheid wil met deze maatregel het ondernemerschap in Vlaanderen ondersteunen, omdat ze beseft dat ondernemers de motor zijn van de maatschappij. Zeg nu zelf: wil jij hier geen gebruik van maken?