Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

* Verplichte velden

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Werkwijze

geheel op maat van u en van uw bedrijf

De grootste toegevoegde waarde krijgt u wanneer ik u en uw onderneming op regelmatige basis kan volgen, zodat ik op de hoogte ben van het reilen en zeilen in uw organisatie. Zo ken ik de achtergrond en kan ik bijspringen met concrete raad en daad zodra hulp nodig is.

Doet u liever ad hoc beroep op mijn diensten, dan kan dit natuurlijk ook.

Maar ook als u op projectbasis versterking nodig hebt, ben ik u graag van dienst.

Sowieso begint alles met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar ik vooral luister naar ùw wensen en noden. Hierna maak ik een offerte geheel op maat van u en van uw bedrijf.

Indien je rationeel onderbouwd advies van een betrouwbaar en eerlijk persoon zoals Pieter volgt, ben je op weg de doelen die je je vooropgesteld had spoedig te realiseren.

Meer testimonials

Peter Engelen
directeur

Een ondernemer moet niet wekelijks samen zitten, problemen oplossen, pinten drinken om de professionaliteit van de ander aan te voelen. Nadat we jaren geleden samen het Unizo project OVO doorlopen hebben, hadden we nog sporadisch contact. Steeds voelden we nog waar de klepel hangt. Toen Pieter me vertelde dat hij zich professioneel geheroriënteerd had, en dit het coachen en begeleiden van ondernemers geworden is, dacht ik “verdorie Pieter, wij zijn een klein jaar geleden met een coaching-bedrijf in zee gegaan. Dit had ik graag met jou gedaan”. Professioneel, gedreven, sociaal, ervaringsdeskundige, gevoelsmens, analyseren en altijd op zoek om het professionele aan het aangename te koppelen.  Zo ken ik Pieter! Het verschil maken zit soms in kleine details, het ligt soms om de hoek.  De competenties van Pieter kunnen je snel  in een verhoogde versnelling brengen!

Meer testimonials

Ingrid Van der Hauwaert
zaakvoerder

Mijn professionele ervaring omschrijven na jarenlange samenwerking met Pieter laat zich misschien niet vatten in één woord, maar als ik het toch wil proberen dan zou het zijn: AF. Pieter kan putten uit een ongelooflijke ervaring waarbij hij niet over één nacht ijs gaat en steeds de brede scoop bekijkt en daar ook rekening mee blijft houden. Hij is hands-on, oplossingsgericht, doelgericht, efficiënt, to-the-point, scherp analytisch, bedachtzaam. Hij ziet inderdaad haarscherp een probleem en weet het ook aan te pakken op de meest logische wijze die uiteindelijk de oplossing biedt die nodig was. AF dus.

Meer testimonials

Filip Devos
advocaat