Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Operationele organisatie

  opzetten en op punt stellen

  Ervaar je persistente groeipijnen, dan heeft de groei van je bedrijf je operationele organisatie waarschijnlijk ingehaald.
  Gebruik je alle hulpmiddelen die vandaag de dag mogelijk zijn?
  Werk je wel even efficiënt als je concurrent?

  Of het nu gaat over een productieomgeving, je magazijn, de serviceafdeling of op administratief vlak, door een optimalisatie met ‘LEAN’-inzichten loopt alles veel sneller en efficiënter. Het is verbazingwekkend hoeveel je kan besparen met een vlot lopende organisatie. En dan spreken we nog niet over de extra omzet die je genereert door de snellere en betere dienstverlening aan je klanten.

  In je onderneming is heel wat informatie aanwezig. Maar is deze ook zichtbaar voor je? Via “business intelligence” worden moeilijke beslissingen dikwijls veel eenvoudiger. Een glazen bol heeft niemand, maar dikwijls lukt het vrij aardig om de toekomst via simulaties beter in te schatten.

  Dankzij mijn rationele, functionele en pragmatische aanpak en ervaring, vervolmaakt met een cursus Lean Management en doorzicht in CRM/ERP-softwaremogelijkheden, ben ik jouw bijdehandse rechterhand bij het optimaliseren van eender welk bedrijfsproces: productie, stockgebeuren, documentenflow, sales, …. Mijn oplossingsgericht denken en implementatievaardigheden helpen je om de analyse van een probleem om te zetten in een oplossing.

  Een betere organisatie verkrijg je dikwijls door te werken aan een van volgende items:

  • optimaliseer jouw eigen tijd en die van je medewerkers door je time management-skills naar een hoger niveau te tillen;
  • zorg voor efficiënte bedrijfsprocessen door gebruik te maken van CRM/ERP-software. Maar ook indien je geen specifieke software kan/wil aanschaffen, kan je heel veel bereiken met vb. Excel.
  • een groeiende organisatie kan niet blijven werken op dezelfde manier als voorheen. Waarschijnlijk bekijk je best de architectuur van je organisatie. Een ‘functioneel organogram’ biedt tal van voordelen: je krijgt een beter overzicht van wie verantwoordelijk is voor wat; alle medewerkers weten beter bij wie ze moeten aankloppen; de communicatiestromen worden zichtbaar; er komt een back-up voor elke (belangrijke) taak; je vindt makkelijker de oorzaken indien het resultaat uitblijft en kan gerichter bijsturen of coachen; iedereen kan zichzelf makkelijker bijsturen en je werkt aan zelfsturende teams; je wordt minder gevoelig aan personeelsverloop; …

  Sinds oktober 2019 is Compassco “Certified parter van TEAMLEADER”. Teamleader is eenvoudige software die werk makkelijker maakt voor 10.000+ kmo’s. CRM, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Probeer het hier gratis gedurende 14 dagen.
  Heb je graag wat hulp bij de integratie van Teamleader in jouw organisatie, contacteer me dan voor vrijblijvende info.

  Heb je (even) geen tijd voor een belangrijk project en wil je de omzet van morgen niet door de vingers laten glippen? Of ontbreekt de technische kennis je en wenst je een onpartijdig advies? Of blijf je je zich liever concentreren op je eigen taken? Dan ben ik graag jouw rechterhand en jouw freelance project manager.

  Mijn professionele ervaring omschrijven na jarenlange samenwerking met Pieter laat zich misschien niet vatten in één woord, maar als ik het toch wil proberen dan zou het zijn: AF. Pieter kan putten uit een ongelooflijke ervaring waarbij hij niet over één nacht ijs gaat en steeds de brede scoop bekijkt en daar ook rekening mee blijft houden. Hij is hands-on, oplossingsgericht, doelgericht, efficiënt, to-the-point, scherp analytisch, bedachtzaam. Hij ziet inderdaad haarscherp een probleem en weet het ook aan te pakken op de meest logische wijze die uiteindelijk de oplossing biedt die nodig was. AF dus.

  Meer testimonials

  Filip Devos
  advocaat

  Ik wil graag mijn oprechte getuigenis delen over de onschatbare hulp die ik heb ontvangen van Pieter. In een tijd waarin ik verstrikt was geraakt in de wirwar van taken en deadlines, kwam Pieter als een welkome verlossing. Zijn vaardigheden in time management waren een ware openbaring voor mij. Vanaf het moment dat Pieter zijn expertise aanbood, nam hij onmiddellijk de touwtjes in handen. Zijn vastberadenheid en doortastendheid brachten orde en structuur in mijn chaotische agenda. Hij leerde me hoe ik mijn tijd efficiënt kon indelen, prioriteiten kon stellen en doelen kon bereiken. Maar Pieter was meer dan alleen een time management goeroe. Hij deelde zijn ondernemerschap met volle passie en enthousiasme. Zijn inspirerende verhalen en praktische adviezen hebben me gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Dankzij zijn begeleiding durf ik nu te dromen, te streven naar succes en mijn eigen pad te volgen. Pieter heeft niet alleen mijn time management verbeterd, maar heeft me ook geholpen om mijn volledige potentieel te realiseren. Zijn toewijding en mentorship zijn onbetaalbaar geweest, en ik zal hem eeuwig dankbaar zijn voor de impact die hij op mijn leven heeft gehad.

  Meer testimonials

  Mitch Minnebo
  zaakvoeder Elektro-Mitch BV

  Ik richtte mij tot Compassco om me te helpen bij een betere  uitbouw van mijn zaak. Pieter heeft me alle knowhow verschaft die ik nodig had en heeft me snel op een duidelijk hoger professioneel niveau gebracht. Zijn aanpak was steeds doelgericht en bracht me heel veel inzichten bij. Ik kan nu echt vooruit en ben er hem erg dankbaar voor.

  Meer testimonials

  Laurence Thiery
  zaakvoerder A.TL