Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Testimonials

  wat denkt ù over Compassco?

   

  Wat denkt ù over Compassco ?
  Wij stellen uw mening steeds op prijs.

  Hieronder alvast enkele getuigenissen van mensen die Pieter door de jaren heen hebben leren kennen:

  Indien je rationeel onderbouwd advies van een betrouwbaar en eerlijk persoon zoals Pieter volgt, ben je op weg de doelen die je je vooropgesteld had spoedig te realiseren.

  Peter Engelen
  directeur

  Dankzij Pieter van Compassco weet ik wat ons doel en ons professionele DNA is. Pieter is effectief het kompas geweest naar ons succes en daar kan ik hem niet genoeg voor bedanken. Ik kan hem alleen maar aanraden bij iedereen die last heeft van groeipijnen. Pieter is een fantastisch persoon met een heel warm en groot hart. Ik ben zeer dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen.

  Dylan Fagnart-Depotte
  zaakvoerder D&S Cars BV

  Ik wil graag mijn oprechte getuigenis delen over de onschatbare hulp die ik heb ontvangen van Pieter. In een tijd waarin ik verstrikt was geraakt in de wirwar van taken en deadlines, kwam Pieter als een welkome verlossing. Zijn vaardigheden in time management waren een ware openbaring voor mij.

  Vanaf het moment dat Pieter zijn expertise aanbood, nam hij onmiddellijk de touwtjes in handen. Zijn vastberadenheid en doortastendheid brachten orde en structuur in mijn chaotische agenda. Hij leerde me hoe ik mijn tijd efficiënt kon indelen, prioriteiten kon stellen en doelen kon bereiken.

  Maar Pieter was meer dan alleen een time management goeroe. Hij deelde zijn ondernemerschap met volle passie en enthousiasme. Zijn inspirerende verhalen en praktische adviezen hebben me gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Dankzij zijn begeleiding durf ik nu te dromen, te streven naar succes en mijn eigen pad te volgen. Pieter heeft niet alleen mijn time management verbeterd, maar heeft me ook geholpen om mijn volledige potentieel te realiseren. Zijn toewijding en mentorship zijn onbetaalbaar geweest, en ik zal hem eeuwig dankbaar zijn voor de impact die hij op mijn leven heeft gehad.

  Mitch Minnebo
  zaakvoeder Elektro-Mitch BV

  Compassco geeft je de tools in handen om te evolueren naar een efficiënte en doelgerichte organisatie. Geen nattevingerwerk meer voor mij, dankzij objectief, onderbouwd en concreet advies.

  Jens Meuleman
  zaakvoerder Boomexpert BV

  Compassco doet je even stil staan en naar je zaak kijken. De min- en de pluspunten oplijsten en deze bespreken. Je gaat samen op zoek naar ideeën, waarbij de praktijkervaring van Pieter zorgt voor inzichten. Inzichten die je soms diep van binnen wel weet, maar door er effectief bij stil te staan en ze te benoemen, doe je er eindelijk iets mee.

  Arne Vercoutere
  bestuurder Immo Vercoutere

  Ondertussen ruim 2 jaar geleden ben ik als zelfstandig elektricien gestart en ik heb er nog geen seconde spijt van. Af en toe wel eens de wenkbrauwen gefronst, keuzestress en moeilijke beslissingen te nemen met veelal het gevoel ‘kiezen is verliezen’. In mijn directe vriendenkring ken ik niet direct iemand waar ik mijn ei kwijt kan om eens te vragen: “Hoe doe jij dat?” of “Hoe ga jij daar mee om?” of “Wat zou jij doen en waarom?”
  Ik hoorde hoe Pieter van Compassco ondernemers met net dergelijke problemen vooruit kan helpen.
  Daar van deze startende ondernemer het leeuwendeel van het budget uit gaat naar investeringen in continue scholing en in het machinepark, was ik de mening toegedaan dat adviseurs en coaches onbetaalbaar zijn. Dat ei heb ik eens laten vallen bij Pieter en ook hiervoor kwam hij met een oplossing, onder de vorm van diverse subsidiemogelijkheden.
  Tijdens onze samenwerking wist Pieter mij vooral de juiste vragen te stellen. Vragen waardoor ikzelf op een andere manier naar mijn eigen zaak kijk. Objectiever, gerichter. Dankzij deze gesprekken werd voor mezelf weer duidelijk waarom ik in de boot van “zelfstandig zijn” gestapt ben en waar ik heen wil. De eindbestemming is nog onbekend, het parcours bochtig en golvend. Maar met een businessplan als kaart en Pieter zijn ‘Compass’-co naast mijn roer, vaar ik bewuster mijn gekozen koers.
  Pieters kompas is niet onbetaalbaar, maar wel van onschatbare waarde.
  Bedankt Pieter!

  Steven Vansteenbrugge
  zaakvoerder SV Elektrotechniek

  Met mijn achtergrond als boekhouder heb ik geleerd om steeds naar het verleden te kijken en daaruit conclusies te trekken. Ik liep steeds achter de feiten aan. Dit vertelt totaal niets over de toekomst.

  Pieter heeft ons met eenvoudige tools – een goed Business- en realistisch Financieel Plan – laten inzien hoe we minder moeten vasthouden aan het verleden en vol vertrouwen kunnen kijken naar de toekomst. Zo kunnen we weldoordachte en gefundeerde beslissingen nemen aan de hand van een paar overzichtelijke grafieken.

  Nadat we wat ter plaatse trappelden, zijn we nu klaar om definitief te vertrekken en zijn we zeker dat we ons doel zullen halen.

  Ik zou de kennis en het enthousiasme van Pieter aan iedereen aanraden om zijn/haar bedrijf verder te ontwikkelen.

  Serge Clymans
  zaakvoerder BLTS

  Zes maanden geleden zat ik als groentje tegenover jou aan tafel. Opdracht: een onderneming starten en een businessplan maken. Ik had veel ideeën maar nog geen plan. Tijdens onze meetings voelde ik mij heel snel op mijn gemak. Je steunde mijn enthousiasme, maar stelde ook veel kritische vragen die mij telkens weer verplichtten om heel goed na te denken over wat ik precies zou doen en hoe. Je bracht ook rust in mijn chaos en twijfels en tegelijk deelde je heel wat expertise waarmee ik nu nog dagelijks aan de slag ga. Je begeleidde mij bij het maken van een businessplan dat anders is dan de andere. Geen blaadjes geschreven nietszeggende tekst, maar een echt werkdocument, schematisch overzichtelijk in 2 A4-tjes, dat op mijn bureau ligt en waar ik wekelijks op terugval.
  Je hebt mij bij de opstart van mijn onderneming superveel vertrouwen gegeven, door jouw persoonlijkheid én door de tools waarmee je mij aan het werk hebt gezet. Nu, 6 maanden later, ben ik uit de startblokken geschoten en helpt mijn businessplan en alle advies die je gaf mij dagelijks om mijn doelen te bewaken, focus te houden en te genieten van het ondernemerschap.
  Bedankt Pieter! En veel succes verder!

  Caroline Van Der Steen
  Milieuadvies

  Mijn professionele ervaring omschrijven na jarenlange samenwerking met Pieter laat zich misschien niet vatten in één woord, maar als ik het toch wil proberen dan zou het zijn: AF. Pieter kan putten uit een ongelooflijke ervaring waarbij hij niet over één nacht ijs gaat en steeds de brede scoop bekijkt en daar ook rekening mee blijft houden. Hij is hands-on, oplossingsgericht, doelgericht, efficiënt, to-the-point, scherp analytisch, bedachtzaam. Hij ziet inderdaad haarscherp een probleem en weet het ook aan te pakken op de meest logische wijze die uiteindelijk de oplossing biedt die nodig was. AF dus.

  Filip Devos
  advocaat

  Compassco geeft je tools en inzichten in de complexe zaken van het ondernemen zodat je met vertrouwen beslissingen kan nemen, nu en in de toekomst.

  Jarno Provost
  zaakvoerder Grafical.be

  Ja, en hij begint met heel goed te ‘luisteren’, waardoor ‘op maat’ ook echt op maat is.

  Lieve Moens
  zaakvoerder The Next Level

  En tant que Responsable pour le marché belge et luxembourgeois d’un groupe industriel français, j’ai eu l’excellente opportunité de rencontrer Pieter à qui j’ai confié la distribution pour la Belgique d’une de nos gammes de production.
  Très vite, j’ai été séduit par son analyse du marché et son pouvoir organisationnel pour mettre en œuvre la distribution aux « justes » clients.
  La preuve en est, qu’endéans les 4 années qui ont suivi le lancement du produit, sa société est devenue le plus important distributeur européen par pays et ce proportionnellement au nombre d’habitants.
  Ce magnifique résultat a été atteint grâce à sa capacité de management dans tous les sens du terme.
  Ce que j’ai pu également beaucoup apprécier chez lui c’est sa droiture, son honnêteté, son empathie.
  Cela fait entretemps plus de 10 ans qu’on se connait. Pieter est un homme que je ne pourrai que recommander et avec qui je conserve toujours une excellente relation amicale.
  Pieter est plus que certainement un homme de confiance, qui de par ses connaissances dans de très nombreux domaines, ne pourra être qu’un excellent conseillé et un consultant de qualité.

  Jean-Daniel Rainotte
  responsable Belgique & GDL

  GDPR – wat komt er nu op ons af.
  Velen liggen er niet wakker van, anderen willen er meer over weten en volgen de ene na de andere infovergadering, maar wijzer worden deden ze niet.
  De heldere uiteenzettingen van Pieter hadden mijn aandacht weerhouden. En om een klant die goederen importeert en intracommunautair verkoopt uit de wirwar van informatie de juiste weg aan te wijzen, hebben wij Pieter van Compassco aanbevolen.
  Het deed deugd na een tijdje te horen “wij zijn uitermate tevreden met de eenvoudige benadering, praktische uitleg en duidelijke handleiding wat er allemaal diende te worden gedaan en hoe we het konden organiseren met een beperkte aanpassing van onze werking en in een beperkte tijdspanne”. “als er nog bedrijven zijn die niet weten hoe ze dit het best aanpakken, zullen we zeker naar Pieter doorverwijzen”.
  We mogen blij zijn dat een lid van onze chapter zo wordt gewaardeerd voor het gepresteerde werk!

  
  
   

  Hans Van Den Daele
  zaakvoerder accountantskantoor

  Ik ken Pieter als iemand die zich steeds enthousiast en vol overgave vastbijt in uitdagingen/problemen/ontwikkelingen die zich aandienen. Het is een verstandige man waar ik graag volgende typerende woorden aan koppel: creatief, inventief, inspirerend, ‘to the point’, efficiënt, constructief en betrouwbaar. Ik raad Pieter dan ook met een gerust hart aan als partner in de ontwikkeling van je dierbare ontwikkelingen of uitdagingen.

  Isabelle De Smet
  zaakvoerder Solta

  Wie met Pieter in zee gaat, zal van bij het begin opmerken dat hij al een rijk gevulde loopbaan achter zich heeft. Daarbij stond hij aan beide kanten in het werkveld, wat bijdraagt tot een ruim gezichtsveld bij problemen allerhande met de nodige aandacht voor verschillende invalshoeken.
  Pieter laat zich typeren door een aantal markante feiten: Gedurende de 15 jaar aan het roer van een groothandel actief in de zorgsector heeft hij heel wat vaardigheden ontwikkeld. Zowel leiderschap als teamwork, engagement en gedrevenheid, maar ook kordaatheid is hem allesbehalve vreemd. Wie zou denken dat dit enkel door pecuniaire redenen was ingegeven, heeft het duidelijk mis. Die waarden veruitwendigen zich immers eveneens in zijn privéleven, zowel vroeger als op heden. Zo was hij vele jaren actief in de jeugdbeweging, is hij nog steeds bestuurslid van enkele vzw’s en is hij voorzitter van een ouderraad. Belangeloos wel te verstaan. Uit zorg, uit sympathie. Omdat hij graag kennis verwerft, en die even graag deelt. Met zorg, met toewijding, met zin voor initiatief en zonder vooroordeel naar anderen. Oplossingsgericht en met een indrukwekkende doortastendheid. Zó ken ik Pieter. En zo zal hij zich ook binnen Compassco graag engageren ten aanzien van u.

  Goedroen De Maeseneire
  advocaat

  Pieter van Compassco denkt spontaan mee in de richting van oplossingen. Hij biedt een snelle en accurate service.
  Passie is bij ondernemen de essentie. Maar wat leidraden en klankborden zijn geen luxe. Pieter, fijn dat je je rijke ervaring en ethiek zo kan doorgeven!

  Dirk De Vylder
  voorzitter REVA vzw

  Ik leerde Pieter zo’n 25 jaar geleden kennen als een toegewijde en geëngageerde medewerker die niet stopte als het uurwerk het einde van de werkdag aangaf. Hij bezat steeds een grondige dossierkennis en behield een brede blik op alles wat zijn job inhield. Reeds van bij het begin van zijn professionele carrière blonk hij uit op organisatorisch en commercieel vlak. Zo onderhield hij steeds een zeer goed en productief contact met zowel klanten als leveranciers, waarbij zijn eigen professionele doelstellingen steeds prioritair bleven en bijna alle problemen omgebogen werden in opportuniteiten met commerciële meerwaarde op lange termijn. Onder zijn leiding is de industrie-afdeling zeer sterk gegroeid.
  Na onze vruchtbare en aangename samenwerking die bijna 10 jaar duurde, heeft Pieter zich in zijn eigen bedrijf verder kunnen ontplooien en zich bewijzen als een sterk manager, gefocust op resultaat dankzij een analytische en toch menselijke aanpak.

  Dirk Vlerick
  bestuurder VellemanNV

  De dienstverlening van Compassco kan ik als volgt omschrijven: deskundig, vlot, doeltreffend, verduidelijkend, … Allemaal superlatieven, toepasselijk op de werkwijze van Compassco.

  Yves Bontinck
  Architectuurburo

  Ik richtte mij tot Compassco om me te helpen bij een betere  uitbouw van mijn zaak. Pieter heeft me alle knowhow verschaft die ik nodig had en heeft me snel op een duidelijk hoger professioneel niveau gebracht. Zijn aanpak was steeds doelgericht en bracht me heel veel inzichten bij. Ik kan nu echt vooruit en ben er hem erg dankbaar voor.

  Laurence Thiery
  zaakvoerder A.TL

  Wij volgden afgelopen jaar een traject bij Pieter om onze manier van ondernemen te optimaliseren en meer inzicht te krijgen op de werkelijke cijfers van ons bedrijf. Pieter gaf ons van bij het begin enkele opdrachten waardoor we heel snel zicht kregen op de sterktes van ons bedrijf en ook op onze knelpunten. Naast de tools die we aangereikt kregen, was Pieter zijn eigen ervaring als bedrijfsleider een enorme meerwaarde om theorieën ook daadwerkelijk te kunnen en willen implementeren. Bovendien gaf zijn betrokkenheid dat extra duwtje in de rug om door te zetten bij bepaalde beslissingen.

  Jana Holvoet
  zaakvoerder Arteau

  Een ondernemer moet niet wekelijks samen zitten, problemen oplossen, pinten drinken om de professionaliteit van de ander aan te voelen. Nadat we jaren geleden samen het Unizo project OVO doorlopen hebben, hadden we nog sporadisch contact. Steeds voelden we nog waar de klepel hangt.
  Toen Pieter me vertelde dat hij zich professioneel geheroriënteerd had, en dit het coachen en begeleiden van ondernemers geworden is, dacht ik “verdorie Pieter, wij zijn een klein jaar geleden met een coaching-bedrijf in zee gegaan. Dit had ik graag met jou gedaan”.
  Professioneel, gedreven, sociaal, ervaringsdeskundige, gevoelsmens, analyseren en altijd op zoek om het professionele aan het aangename te koppelen.  Zo ken ik Pieter! Het verschil maken zit soms in kleine details, het ligt soms om de hoek.  De competenties van Pieter kunnen je snel  in een verhoogde versnelling brengen!

  Ingrid Van der Hauwaert
  zaakvoerder