Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Strategie

  think big, act fast, in small steps

  Heeft u de juiste strategische keuzes gemaakt?
  Dringt een strategische aanpassing zich op om uw ambitie waar te maken?
  Kent u het verschil tussen innovatie en een innovatief businessmodel?
  Bent u mee met de noodzakelijke digitalisatie van uw product of dienst? En met de dienstverlening errond?

  Compassco kan u bijstaan bij het maken of het upgraden van uw businessplan, tot en met de concrete actieplannen.

  Overweegt u de opstart van een adviesraad? Goede stap! Zo heeft u een permanent klantbord om uw strategie aan te scherpen.
  Ik stel mijn ervaring graag ter beschikking om u hierbij te helpen. Specifiek voor uw bedrijf kan ik als externe adviseur zaken waarnemen die voor een insider triviaal geworden zijn. Bovendien brengt elk extra hoofd nieuwe inzichten en in mijn geval bovendien ook een groot en actief netwerk met zich mee.

  Wil je je businessplan opstellen of bijwerken, lees dan ook zeker deze blog.

  Via ‘business intelligence’ worden uw strategische keuzes makkelijker én accurater. U leest er hier meer over.

  Zes maanden geleden zat ik als groentje tegenover jou aan tafel. Opdracht: een onderneming starten en een businessplan maken. Ik had veel ideeën maar nog geen plan. Tijdens onze meetings voelde ik mij heel snel op mijn gemak. Je steunde mijn enthousiasme, maar stelde ook veel kritische vragen die mij telkens weer verplichtten om heel goed na te denken over wat ik precies zou doen en hoe. Je bracht ook rust in mijn chaos en twijfels en tegelijk deelde je heel wat expertise waarmee ik nu nog dagelijks aan de slag ga. Je begeleidde mij bij het maken van een businessplan dat anders is dan de andere. Geen blaadjes geschreven nietszeggende tekst, maar een echt werkdocument, schematisch overzichtelijk in 2 A4-tjes, dat op mijn bureau ligt en waar ik wekelijks op terugval. Je hebt mij bij de opstart van mijn onderneming superveel vertrouwen gegeven, door jouw persoonlijkheid én door de tools waarmee je mij aan het werk hebt gezet. Nu, 6 maanden later, ben ik uit de startblokken geschoten en helpt mijn businessplan en alle advies die je gaf mij dagelijks om mijn doelen te bewaken, focus te houden en te genieten van het ondernemerschap. Bedankt Pieter! En veel succes verder!

  Meer testimonials

  Caroline Van Der Steen
  Milieuadvies

  Wij volgden afgelopen jaar het Road To Action traject bij Unizo om onze manier van ondernemen te optimaliseren en meer inzicht te krijgen op de werkelijke cijfers van ons bedrijf. Pieter gaf ons van bij het begin enkele opdrachten waardoor we heel snel zicht kregen op de sterktes van ons bedrijf en ook op onze knelpunten. Naast de tools die we aangereikt kregen, was Pieter zijn eigen ervaring als bedrijfsleider een enorme meerwaarde om theorieën ook daadwerkelijk te kunnen en willen implementeren. Bovendien gaf zijn betrokkenheid dat extra duwtje in de rug om door te zetten bij bepaalde beslissingen.

  Meer testimonials

  Jana Holvoet
  zaakvoerder Arteau