Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Adviesraad

  schakel een versnelling hoger!

  Een adviesraad biedt een grote meerwaarde: af en toe even stilstaan is de beste garantie om vooruit te geraken.

  Zelf heb ik jaren terug een adviesraad opgericht voor mijn bedrijf. Dit was een van mijn beste strategische beslissingen! De voordelen zijn veelvuldig:

  • Je verplicht jezelf om periodiek stil te staan bij je onderneming. Dit terwijl je voor een spiegel en een klankbord staat;
  • Deze periodieke reflectie wordt aangevuld met meningen en invalshoeken van mensen die niet dagdagelijks ‘ondergedompeld’ zijn in jouw onderneming. Hierdoor behoud je een frisse blik op je onderneming en op de omgeving waarin je actief bent;
  • Door periodiek samen te zitten zijn je adviseurs vertrouwd met het reilen en zeilen van jouw onderneming: Ze kennen de historiek van je bedrijf en de achtergrond van elk issue.
  • Je adviseurs brengen extra ervaring binnen in je bedrijf;
  • Adviseurs van buiten de eigen sector bieden een grote meerwaarde: ze bekijken je onderneming elk vanuit hun eigen invalshoek en kunnen een venster zijn op de rest van de (zakelijke) wereld;
  • Als je je adviseurs goed gekozen hebt, kennen zij het DNA van je onderneming én ademen ze ditzelfde DNA samen met jou;
  • Een adviesraad is een denktank voor je onderneming, een inspiratiebron, een opportuniteitenspotter;
  • Het actieve netwerk dat direct ten dienste staat van je onderneming vergroot enorm;
  • Je adviseurs worden ambassadeurs van uw bedrijf.

  Een adviesraad is een aanrader voor elk bedrijf! In het bijzonder voor elk bedrijf met groeiambitie. Een adviesraad is een ideale ‘tool’ om je doelen scherp te stellen en de focus te behouden.

  Kies je adviseurs zorgvuldig uit, in functie van jezelf, je ambitie en de behoeften van je bedrijf. Twijfel niet om voor specifieke projecten je ‘team’ uit te breiden met specifieke know-how.

  Denk je aan een adviesraad? Dan kan mijn ervaring voor jou van goudwaarde zijn. Contacteer me vrijblijvend om even van gedachten te wisselen.

  Ik ken Pieter als iemand die zich steeds enthousiast en vol overgave vastbijt in uitdagingen/problemen/ontwikkelingen die zich aandienen. Het is een verstandige man waar ik graag volgende typerende woorden aan koppel: creatief, inventief, inspirerend, ‘to the point’, efficiënt, constructief en betrouwbaar. Ik raad Pieter dan ook met een gerust hart aan als partner in de ontwikkeling van je dierbare ontwikkelingen of uitdagingen.

  Meer testimonials

  Isabelle De Smet
  zaakvoerder Solta