Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

* Verplichte velden

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Adviesraad

schakel een versnelling hoger!

Een adviesraad biedt een grote meerwaarde: af en toe even stilstaan is de beste garantie om vooruit te geraken.

Zelf heb ik jaren terug een adviesraad opgericht voor mijn bedrijf. Dit was een van mijn beste strategische beslissingen! De voordelen zijn veelvuldig:

  • U verplicht uzelf om periodiek stil te staan bij uw onderneming. Dit terwijl u voor een spiegel en een klankbord staat;
  • Deze periodieke reflectie wordt aangevuld met meningen en invalshoeken van mensen die niet dagdagelijks ‘ondergedompeld’ zijn in uw onderneming. Hierdoor behoudt u een frisse blik op uw onderneming en de omgeving waarin u actief bent;
  • Door periodiek samen te zitten zijn uw adviseurs vertrouwd met het reilen en zeilen van uw onderneming: Ze kennen de historiek van uw bedrijf en de achtergrond van elk issue.
  • Uw adviseurs brengen extra ervaring binnen in uw bedrijf;
  • Adviseurs van buiten de eigen sector bieden een grote meerwaarde: ze bekijken uw onderneming elk vanuit hun eigen invalshoek en kunnen een venster zijn op de rest van de (zakelijke) wereld;
  • Als u uw adviseurs goed gekozen hebt, kennen zij het DNA van uw onderneming én ademen ze ditzelfde DNA samen met u;
  • Een adviesraad is een denktank voor uw onderneming, een inspiratiebron, een opportuniteitenspotter;
  • Het actieve netwerk dat direct ten dienste staat van uw onderneming vergroot enorm;
  • Uw adviseurs worden ambassadeurs van uw bedrijf.

Een adviesraad is een aanrader voor elk bedrijf! In het bijzonder voor elk bedrijf met groeiambitie. Een adviesraad is een ideale ‘tool’ om uw doelen scherp te stellen en de focus te behouden.

Kies uw adviseurs zorgvuldig uit, in functie van uzelf, uw ambitie en de behoeften van uw bedrijf. Twijfel niet om voor specifieke projecten uw ‘team’ uit te breiden met specifieke know-how.

Denkt u aan een adviesraad? Dan kan mijn ervaring voor u van goudwaarde zijn. Contacteer me vrijblijvend om even van gedachten te wisselen.

Ik ken Pieter als iemand die zich steeds enthousiast en vol overgave vastbijt in uitdagingen/problemen/ontwikkelingen die zich aandienen. Het is een verstandige man waar ik graag volgende typerende woorden aan koppel: creatief, inventief, inspirerend, ‘to the point’, efficiënt, constructief en betrouwbaar. Ik raad Pieter dan ook met een gerust hart aan als partner in de ontwikkeling van je dierbare ontwikkelingen of uitdagingen.

Meer testimonials

Isabelle De Smet
zaakvoerder Solta