Bovenstraat 2 | B-9680 Maarkedal

Stel uw vraag

  * Verplichte velden

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Steven Vansteenbrugge

  Compassco

  Gepost op 23.05.2019

  Ondertussen ruim 2 jaar geleden ben ik als zelfstandig elektricien gestart en ik heb er nog geen seconde spijt van. Af en toe wel eens de wenkbrauwen gefronst, keuzestress en moeilijke beslissingen te nemen met veelal het gevoel ‘kiezen is verliezen’. In mijn directe vriendenkring ken ik niet direct iemand waar ik mijn ei kwijt kan om eens te vragen: “Hoe doe jij dat?” of “Hoe ga jij daar mee om?” of “Wat zou jij doen en waarom?”
  Ik hoorde hoe Pieter van Compassco ondernemers met net dergelijke problemen vooruit kan helpen.
  Daar van deze startende ondernemer het leeuwendeel van het budget uit gaat naar investeringen in continue scholing en in het machinepark, was ik de mening toegedaan dat adviseurs en coaches onbetaalbaar zijn. Dat ei heb ik eens laten vallen bij Pieter en ook hiervoor kwam hij met een oplossing, onder de vorm van diverse subsidiemogelijkheden.
  Tijdens onze samenwerking wist Pieter mij vooral de juiste vragen te stellen. Vragen waardoor ikzelf op een andere manier naar mijn eigen zaak kijk. Objectiever, gerichter. Dankzij deze gesprekken werd voor mezelf weer duidelijk waarom ik in de boot van “zelfstandig zijn” gestapt ben en waar ik heen wil. De eindbestemming is nog onbekend, het parcours bochtig en golvend. Maar met een businessplan als kaart en Pieter zijn ‘Compass’-co naast mijn roer, vaar ik bewuster mijn gekozen koers.
  Pieters kompas is niet onbetaalbaar, maar wel van onschatbare waarde.
  Bedankt Pieter!